Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 26.8.2010 12:46:46
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
A nebo Nine merkala tašča???
|
|
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 26.8.2010 12:49:30
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
moja mami naj bi jo, pa me je danes klicala, da je dobla šiht! cist sem out. sploh ne vem kaj naj.... stari mami pa si je ne upam puscat
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 26.8.2010 12:57:16
|
|
|
|
mala maja
|
uff nič kaj prijetna situacija. Upam da ti uspe
|
|
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 26.8.2010 19:19:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
uh, punce....prosim, prosim pesti V ponedeljek, 30.8. bodo vrata znova odprli dislocirani oddelki v xxxxx. V šolskem letu 2010/2011 bo delo potekalo kar v treh oddelkih. V dogovoru z ustanoviteljem in ob velikem razumevanju vodstva šole smo uspeli pridobiti dodaten oddelek in zagotoviti mesto v vrtcu za vse otroke, ki so bili prijavljeni za vpis s 1.9.2010. mamina znanka, ki dela v tem vrtcu, pravi, da so še prosta mesta. jutri grem tja.... proooosim, navijajte, da bi cimprej uspe nino notri dobit.
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 26.8.2010 19:21:57
|
|
|
|
m_o_i
|
tak, ko se vam zadnje case vse lepo speljuje (ti sluzbo, tasca sluzbo) ni , da ne bo Nina v vrtec sla
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 26.8.2010 19:24:00
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
cist nič nisem naredla danes....niti mislit ne morem....kar v jok sem padala, tko se mi je podrlo vse. pa sem vesela, da je mami šiht dobla. valda, da sem. samo, pismo, lih nepravi moment. ampak sem optimist. ce ne takoj, pa cez mesec, dva.
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 26.8.2010 19:34:27
|
|
|
|
m_o_i
|
vse se bo postimalo, bos vidla-za vse je ocitno ravno zdaj pravi moment aja, prej sem kr tasci pripisala novo sluzbo sej useen, vazno, da zadeve laufajo
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 26.8.2010 20:10:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
iz tvojih ust v bozja usesa
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:38:15
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! saj ne morem verjet, da se mi je vse sešlo!!!! vesela vesela vesela!!!! bila v vrtcu, pride mami od moje sosolke....podravnateljica se mi zdi in jo vprasam, ce je plac v tem vrtcu, ki b mi zelo odgovarjal. in rece: JAAAA JEEEEE!!!!!! aiiiiiiiiiii napisem vlogo, vprasam ravnatelja. in pravi, ja, prostor je. za 100% vas v ponedeljek poklicemo. pac, morjo le mal uradno narest po mojem tako, da ce ne bo zacela v naslednje tednu, bo pa v roku enega meseca sigurno! mami pa itak prej kot v enem mesecu ne bo se zacela delat! kolkor sem bla vceri na tleh, danes skacem v luft!!!!! mater mam sreco!
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:40:35
|
|
|
|
malilump
|
Miška Jaz sem tudi pred dvema letoma dobila prostor v vrtcu iz danes na jutri.
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:44:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malilump Miška Jaz sem tudi pred dvema letoma dobila prostor v vrtcu iz danes na jutri. a ni to grozno hudo velik vesel šok?
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:48:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! saj ne morem verjet, da se mi je vse sešlo!!!! vesela vesela vesela!!!! bila v vrtcu, pride mami od moje sosolke....podravnateljica se mi zdi in jo vprasam, ce je plac v tem vrtcu, ki b mi zelo odgovarjal. in rece: JAAAA JEEEEE!!!!!! aiiiiiiiiiii napisem vlogo, vprasam ravnatelja. in pravi, ja, prostor je. za 100% vas v ponedeljek poklicemo. pac, morjo le mal uradno narest po mojem tako, da ce ne bo zacela v naslednje tednu, bo pa v roku enega meseca sigurno! mami pa itak prej kot v enem mesecu ne bo se zacela delat! kolkor sem bla vceri na tleh, danes skacem v luft!!!!! mater mam sreco! Norooooooooo tole
|
|
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:49:40
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
spelina, sam res, ves!
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:51:12
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
vse vse vrtce v okolici preklicala vceri. povsod vec kot zasedeni....cakalna lista itd. itd. edino v tem se mi ni nihce javil. to pa zato, ker je zaprt in se sele v ponedeljek odpre. placa je pa še za 6 otrok. 6 jih je vpisanih, nina bo (trkam) sedma
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:51:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
uuu, pa 7 je moja srecna stevilka
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:58:01
|
|
|
|
mala maja
|
iiiiii, čestitke. Ampak Miška vidš vse se obrne, nej bo človek še tako v *** se spelje. Prišel je tvoj čas in izkoristi ga maksimalno
|
|
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:58:24
|
|
|
|
m_o_i
|
lipo sam ja tebi rika ...sej ves - je moglo tak bit...(pa majcicam 2010 sem tudi spole otrok napovedovala )
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 27.8.2010 11:59:50
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i lipo sam ja tebi rika ...sej ves - je moglo tak bit...(pa majcicam 2010 sem tudi spole otrok napovedovala ) prej sem v ravnateljevi pisarni vlogo pisala
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 27.8.2010 12:00:21 >
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 30.8.2010 8:19:06
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* prej sem v ravnateljevi pisarni vlogo pisala Ročno al ustno? (HJ al BJ?) Sori, nisem si mogel pomagat....sam če ti gre tako na smeh...
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 30.8.2010 8:54:09
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ti se kar smej....jst bi se tudi, samo danes cakam klic iz vrtca.... pesti, pesti, 1000000 pesti, prosim!
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 30.8.2010 9:17:25
|
|
|
|
m_o_i
|
ne rabis pesti-klic bo. ti ap zacni iskat uno nartalepso oblekico za Nino in za sebe
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 10.9.2010 7:53:54
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ninč gre v vrteeec!!!!!!! naslednji ponedeljek!!!! juhuhuuuuuuuuu!!!!!
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 10.9.2010 9:47:48
|
|
|
|
bori2
|
Bo, bo. V Cerknici in v Postojni bodo letos vzeli vse otroke, odprtih je dodatnih 7 oddelkov!!!
|
|
|
|
RE: !!! NUJNO!!! potrebujem varstvo v okolici... 10.9.2010 9:50:46
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
bravo cerknica! v starem trgu so pa lani koncali NOV vrtec.....letos pa ni placa! ce ne bi dozivela, ne bi verjela!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?